ÇANKIRI / MERKEZ - Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu

Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu

Adres
Aksu Mahallesi Hürriyet Caddesi No 55 Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu 18200 ÇANKIRI/Merkez
Vizyon
ŞEHİT YAHYA COŞKUNER ORTAOKULU; Ön yargısız, sorgulayan, araştıran, geleceğin dünyasına yön veren bireylerden oluşan bir toplum oluşturmaya katkıda bulunmayı hedefler.
Misyon
ŞEHİT YAHYA COŞKUNER ORTAOKULU; Çocuklarımızın doğal bir ortamda, öz güveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir. Öğrencilerimizi birbirini geçmek için değil, yapabileceklerinin en iyisini yapmak üzere yönlendirmek. En kalıcı öğrenme olan yaparak – yaşayarak öğrenmeyi öğretmek. Ezberleyen değil, bilgiyi kullanabilen insan olarak yetiştirmek. Özünde bizim yapmaya çalıştıklarımızla, gençlerimizin yapmalarını amaçladıklarımızla aynı: Duymak, dinlemek ve fark etmek. Sormak, araştırmak ve üretmek. Sürekli gelişmeye inanmak, inandırmak, özendirmek. Kararlılıkla, duyarlılıkla... Kendisi olmaktan mutlu, özgür ve öz güvenli nesiller yetiştirmek için. Eğitimci, anne, baba...Hangi kimlikle bakarsak bakalım hepimizin tek ve ortak hedefi var : Çocuklarımızın bizi aşması...
başarılar bölümü güncellenecektir.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Doğalgaz
Diğer
Pansiyon Bilgileri
Pansiyon Yok.
0 - Lojman yoktur.
Okulumuza herhangi bir toplu taşıma aracı ile ulaşım yoktur.
Özel Eğitim öğrencilerinin servisi bulunmaktadır.
Okulumuzun çevresi henüz gelişmektedir.
Okulumuz il merkezine 2 km uzaklıktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Sportif Etkinlikler
Futbol, Futsal, Basketbol, Hentbol, Bocce, Badminton, Dart, Voleybol, Atletizm dallarında etkin katılım sağlamaktayız.
Tübitak Bilim Fuarı çalışmaları
Proje Çalışmaları